sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Mult zgomot pentru nimic

Posted at  sâmbătă, ianuarie 18, 2014  |  in  Personale

Azi am făcut tot felul de modificări la codul temei acestui blog și încă mai am de lucru, dar deocamdată fac o pauză. Trebuie să scriu ceva aici, nu? Altfel nu mai are nici un sens să am un blog fără nici un articol publicat. Problema este că nu am nici o idee despre ce să scriu, deși înainte să îmi fac blogul acesta știam cam ce și despre ce voi scrie. Voi face și asta dar chiar nu voi scrie chiar tot ce îmi trece prin minte. Sau poate că ar fi bine să procedez așa? Este aiurea că nu am nici o idee chiar la început de drum, nu? 


Deocamdată îmi place că este liniște în casă și nimeni nu are chef de povești. Da, îmi place să discut, sau, cum spune al meu, să socializez, dar atunci când subiectul nu mă interesează sau mă enervează, chiar nu pot să mă prefac interesată și îmi pierd interesul. Nu e frumos din partea mea, dar ce să fac? Prefer să intru pe facebook sau să lucrez la pagina web a firmei decât să ascult verzi și uscate despre mai știu eu cine sau ce.Share this post

About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 comentarii:

About-Privacy Policy-Contact us
Copyright © 2013 My pixel. Blogger Template by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.
back to top